top of page

TrendMicro

Безспорен лидер в разработване и имплементиране на решения за информационна и мрежова сигурност, защита на центрове за данни и сигурност в облачната среда. Японската компания е с утвърден 30 годишен опит в защита на над 250 милиона крайни точки .

ПОРТФОЛИО

Hybrid Cloud Security

Опростете управлението на сигурността и подобрете видимостта във физически, виртуални, облачни и контейнерни среди.

User

Protection 

Решение за сигурност на XGen ™, предпазва вашите потребители от днешните непрекъснато променящи се заплахи, като зловреден софтуер, насочени атаки, рансъмуер и криптиране. Прилагайте множество слоеве на защита между приложенията за крайни точки, електронна поща, уеб и софтуер като услуга (SaaS).

Network Security

Надхвърля IPS от следващо поколение, за да осигури комбинация от междугенерационни техники, които прилагат правилната технология в точното време, за да осигурят интегрирано откриване и предотвратяване на известни, неизвестни и неразкрити заплахи.

Detection

and Respond

Мощният AI и експертният анализ на сигурността съпоставя данни от клиентските среди и глобалната информация за заплахите на Trend Micro за предоставяне на по-малко сигнали за по-висока точност, водещи до по-добро, ранно откриване и реагиране

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page