top of page

CHECK POINT

Check Point e водещ доставчник на решения за киберсигурност на правителствата и корпоративните предприятия в световен мащаб.

 

Check Point предлага многостепенна архитектура на защитата, която защитава информацията за предприятията в облака, мрежата и мобилното устройство, както и най-пълната и интуитивна система за управление на сигурността на една точка от контрола. Check Point защитава над 100 000 организации от всякакъв мащаб.

ПОРТФОЛИО

Network Threat Prevention (SandBlast Network)

Цялостно решение за предотвратяване на мрежовите заплахи и гарантира, че споделеното съдържание е безопасно за използване в цялата организация.

Next

Generation Firewall

Осигурява най-иновативната и ефективна защита във всички мрежови сегменти, като гарантира сигурността на потребителите срещу всяка заплаха, по всяко време и навсякъде.

Security

Gateway Appliances

Готови за борба с всяка заплаха, нашите устройства за сигурност осигуряват превъзходна защита от заплахи и унифицирано управление на сигурността.

Maestro Hyperscale

Network Security

Нов начин за използване на настоящите инвестиции в хардуера и увеличаване на капацитета на уредите в едно лесно управляемо решение за мрежова сигурност.

Endpoint Protection and Threat Prevention (SandBlast Agent)

SandBlast Agent е най-модерното решение за защита на крайни точки и предотвратяване на заплахи.

Endpoint

Policy Management

Опростява управлението на сигурността, като обединява всички възможности за защита на крайните точки за PC и Mac в една конзола.

Remote Access​

VPN

Поверителността и целостта на чувствителната информация се осигурява чрез многофакторно удостоверяване, сканиране за съответствие на крайните системи и кодиране на всички предадени данни.

Public

IaaS Security

(CloudGuard)

Check Point CloudGuard осигурява автоматизирана и еластична сигурност, за да запази активите и данните защитени, като същевременно се придържа към динамичните нужди на обществените облачни среди.

Cloud Security Orchestration (CloudGuard Dome9)

CloudGuard Dome9 е всеобхватна софтуерна платформа , която организациите могат да визуализират и оценят сигурността си, да откриват неправилни конфигурации

Private

Cloud Security

Осигурява динамична сигурност на частния облак в рамките на виртуалните центрове за данни, за да се предотврати страничното разпространение на заплахи, като същевременно се консолидира видимостта и управлението във физически и виртуални мрежи.

SaaS Security (CloudGuard SaaS for SaaS Security)

Check Point CloudGuard SaaS защитава данните на предприятието, като предотвратява насочени атаки към SaaS приложения и електронна поща в облака.

Cyber

Security

Management

Централизиран контрол на управлението във всички мрежи и облачни среди, повишаване на оперативната ефективност и намаляване на сложността на управлението на вашата сигурност.

Event Management:

SmartEvent

Осигурява пълна видимост на заплахите с един единствен поглед върху рисковете за сигурността.

Security Management Appliances

С консолидирано управление на сигурността в едно цяло, едно мащабируемо устройство за пълна видимост на заплахите и контрол в мрежи, облак и мобилни устройства.

Security Compliance: Your Automated Trusted Advisor

Повишете нивото на сигурност с динамично решение за съответствие, което непрекъснато следи инфраструктурата ви за сигурност, шлюзовете, блейдовете, правилата и конфигурационните настройки.

SandBlast Mobile: The Leader in Mobile Security

Водещото решение за мобилна защита на мобилни устройства и мобилна защита от заплахи (MTD).

Mobile Secure

Workspace

Улеснява осигуряването на корпоративни данни и активи както вътре, така и извън корпоративната мрежа.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page