top of page
Acronis-sign-invert_edited.png

Acronis

Acronis-logo.jpg
Acronis-sign.jpg

Acronis е водещ софтуер за архивиране, възстановяване при бедствия и сигурен доставчик на данни за потребители, малки и средни и  големи предприятия. Решенията на Acronis включват физически, виртуален и облачен софтуер за архивиране на сървъри, управление на съхранението, сигурно споделяне на файлове и внедряване на системи. Acronis осигуряват лесни, пълни и безопасни решения за данни в локални, отдалечени, облачни и мобилни устройства. Що се отнася до доставката на ново поколение решения за киберзащита, Acronis е безспорният лидер.

image002.png

ПОРТФОЛИО

Автоматизацията и интегрирацията на Acronis Cyber Protect гарантира, че вашата организация получава по-добра защита от съвременни заплахи - просто, ефективно и всичко това в едно обединено решение.

Най-надеждният и лесен за използване Backup за фирми от всякакви размери.

Acronis Cyber Cloud for Enterprise ви позволява да трансформирате своя IT отдел в Service Provider за вашата организация и предоставя ново поколение услуги за защита на данните с безпрецедентна лекота - всичко от една конзола за управление.

Лесен за използване, абонамент за съхранение на резервни копия в облак, който превръща Acronis Backup в мощно хибридно облачно резервно копие! Насладете се на сигурно и мащабируемо резервно за всякакви данни или система - по всяко време и навсякъде.

Acronis Files Advanced

Предварително решение за синхронизиране и споделяне на файлове на предприятието, което балансира необходимостта на служителите да използват всички свои устройства, за да бъдат продуктивни с нуждите на организацията за сигурност, видимост и съответствие на данните.

Acronis Files Connect

Когато потребителите на Mac се опитват да получат достъп до файлови сървъри на Windows и NAS устройства, обикновено страдат от лоша производителност, проблеми с данните, бавни търсения и много други проблеми. Acronis Files Connect решава тези проблеми.

Acronis Snap Deploy

Ако поддържате голямо предприятие, знаете че внедряването на нов софтуер и конфигурации в множество системи е сложна и отнемаща време задача. Acronis Snap Deploy е цялостно, удобно за потребителите решение, което ви позволява да подържате всичките си работни станции и сървъри, като едно!

Acronis Cyber Infrastructure

Създаден да пасва на всяка среда, независимо от размера, последната версия на Acronis Cyber Infrastructure е пълна с нови функции, които подобряват производителността, управляемостта и наличието на клъстери, съхраняващи и работещи натоварвания за киберзащита.

Acronis Cloud Manager

Acronis Cloud Manager осигурява разширено наблюдение, управление, миграция и възстановяване за Microsoft Cloud среди с всякакви форми и размери, включително единични и многостранни публични, частни и хибридни облачни конфигурации.

Acronis Cloud Migration

Възможност за автоматизирани миграции на виртуални машини към Microsoft Hyper-V, Microsoft Azure и Amazon Web Services (AWS) от едно решение, като елиминира необходимостта от изтегляне, обучение и заплащане на множество самостоятелни инструменти.

Acronis Cloud Security

Acronis Cloud Security е цялостно решение за сигурност, което се справя с предизвикателствата с хибридния облак, като взема водещото в индустрията решение за сигурност за Hyper-V и го разширява до публичния облак.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page