top of page

SOPHOS

ПОРТФОЛИО

Sophos

Wireless

Осигурете сигурна и надеждна безжична връзка за целия офис. Използвайте Sophos XG Firewall за централизирано управление и допълнителна защита на wireless връзката във фирмата.

RED appliance
(Remote Ethernet Device)

Ако имате отдалечени офиси или магазини в различни градове можете да разширите защитата на връзката си лесно и изгодно с Remote Ethernet Devices. Уникални с простотата и достъпността си, RED осигуряват елегантно решение с което да изградите сигурна отдалечена интернет връзка.

Sophos

XG

Firewall

Sophos XG Firewall работи на входа на мрежата и я предпазва от зловредни приложения, уязвимости в уеб приложенията, заплахи, свързани с използването на лични устройства за работа, изтичане на информация през уеб сайтове и приложения, сложни смесени атаки, злонамерен софтуер и други развиващи се външни заплахи.

Sophos

Email

Security

Intercept X, изкуственият интелект, вграден в Sophos Email sandboxing, е дълбоко обучаваща се невронна мрежа, способна да открива както познати, така и непознати злонамерени програми, както и нежелани приложения, преди да ги изпълни.

Sophos

Mobile 

 Pешение за сигурност, което помага на фирмите да харчат по-малко време и усилия, за да управляват и осигуряват традиционни и мобилни крайни точки. Единственото решение, което се интегрира с водещата платформа за сигурност на следващите поколения.

Sophos Endpoint

Блокира злонамерен софтуер и инфекции, като ги идентифицира и предотвратява с иновативни техники и поведения.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page