top of page

HILLSTONE

NETWORK

HILLSTONE NETWORKS предоставят иновативни, ефективни и с доказано качество решения за мрежова сигурност на Fortune 500 корпорации, финансови и образователни институции, правителствени клиенти и доставчици на услуги в световен мащаб. HILLSTONE NETWORKS разполагат с няколко разновидности на решения за защита на мрежовия периметър, включително: Next-Generation Firewalls, Intelligent Next-Generation Firewalls, Data Center Next- Generation Firewalls, Network Intrusion Prevention System (NIPS) и Cloud Sandbox, за засичане на непознати заплахи. HILLSTONE NETWORKS периодично добавят нови продукти, които отговарят на реалните
потребности на компаниите и за разлика от техните конкуренти, firewall
решенията имат и функции за защита от пробиви, засичане на напреднали заплахи, облачна sandbox система и още много.

САМО СЕГА

Заявете своя безплатен

Penetration Test от Hillstone Networks.

ПОРТФОЛИО

Hillstone Networks

 От интелигентните защитни стени от следващото поколение до най-новата сигурност на облака, Hillstone доставя решения, които използват най-новите технологии, включително изкуствен интелект. 

Next-Generation Firewalls

(E-Series)

Предотвратява потенциални заплахи, свързани с приложения с висок риск, като същевременно осигурява контрол,  върху приложения и потребители.  

Inteligent Next-Generation Firewalls

(T-Series)

Откриват непознат зловреден софтуер.  Възможности за превенция на атаките. Също поддържа Deep Packet Inspection (DPI), контрол на приложения от следващо поколение и Quality of Service.

Data Center Next-Gen Firewalls

(X-Series)

Предлага изключителна производителност, надеждност и мащабируемост за доставчиците на високоскоростни услуги, големите предприятия и мрежите на операторите.

Intrusion Prevention System (S-Series)

Неразделна част от мрежовите системи за сигурност с висока производителност, без компромис, възможност за най-добра защита и широки и гъвкави сценарии за внедряване.

Hillstone

Cloud

Sandbox 

 Усъвършенствана платформа за откриване на заплахи, която може да емулира средата за изпълнение и да анализира всички дейности, свързани със злонамерени файлове, да идентифицира напредналите заплахи и да си сътрудничи със съществуващи решения.

Server Breach Detection System (I-Series)

Многобройни технологии за откриване на заплахи, които включват идеално решение за откриване на неизвестни или 0-day атаки, за да се защитят ценните, критични сървъри и техните чувствителни данни от изтичане или кражба.

Hillstone CloudHive

Той осигурява цялостна видимост на трафика и осигурява пълна защита за спиране на страничните атаки между виртуалните машини. Освен това услугата за сигурност на CloudHive може лесно да се мащабира, за да отговори на търсенето без прекъсване на бизнеса.

Hillstone CloudEdge

Вградена в операционната система Hillstone Networks StoneOS, е внедрена като виртуална машина и осигурява разширени услуги за сигурност за приложения и потребители във всяка виртуална среда.

Hillstone Security Management

 

Подобрява сигурността на мрежата, като позволява на бизнеса да сегментира своите мрежи в множество виртуални домейни. Той осигурява гъвкавостта, необходима за управление на инфраструктурата, като същевременно опростява конфигурацията, ускорява циклите на разполагане.

Server Breach Detection System

Многобройни технологии за откриване на заплахи, които включват идеално решение за откриване на неизвестни или 0-day атаки, за да се защитят ценните, критични сървъри и техните чувствителни данни от изтичане или кражба.

Hillstone Security

Audit

Трансформира данните от дневника в разузнавателна информация за сигурност с търсения от секунда, които осигуряват незабавна видимост в милиарди регистрационни записи

Hillstone CloudView

Платформа за управление и анализ на сигурността в облака, която осигурява услуги за сигурност на SaaS в Hillstone NGFWs. дава възможност на администраторите  да предприемат бързи действия с наблюдение в реално време на множество устройства, анализ на трафик и заплахи, аларми.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page