top of page

FIRE EYE

FIREEYE предоставят инструменти за следене на всички възможни вектори за пробиви в сигурността, чрез събиране на информация в реално време от крайните точки до мрежата на средата, както и на информация на глобално ниво за появилите се заплахи, с цел предпазване от най-напредналите, непознати до момента атаки.


FIREEYE използват нетрадиционни методи за защита и разследване при инциденти, включително най-доброто sandbox решение на пазара, подпомагайки настоящата изградена инфраструктура от Cyber Security Solutions и позволявайки максимално бързо отреагиране за отстраняване на възникналите проблеми.

БЕЗПЛАТНА ОЦЕНКА

Направете БЕЗПЛАТНА оценка на съществуващата си защита на имейлите чрез FireEye Email Threat Analysis – най-добрата ATD в света.

ПОРТФОЛИО

FireEye

Helix

Oперационна платформа по сигурността, която улеснява предоставянето на съвременна сигурност на всяка организация.

Network Security

NX

Система за защита от заплахи и откриване на нарушения, която осигурява  защита срещу най-сложните атаки в света.

Email

Security EX

Oткриване и предотвратяване на атаки с фишинг, злонамерен софтуер и рансъмуер,

EndPoint Security

HX

Tехнологии, опит и интелект защитават срещу днешните кибератаки.

FireEye

Threat Analytics TAP

Решение от следващо поколение на SIEM, което осигурява видимост за цялата компания за защита срещу напреднали, мулти-векторни и многоетапни кибер атаки.

FireEye Security Orchestrator

 Ускорява процеса на откриване и реагиране на заплахите чрез обединяване на процеси за обработка на инциденти в една конзола, която осигурява подобряване на времето за реакция.

FireEye File Content Security FX

Помага за предотвратяване, откриване и реагиране на кибератаки чрез сканиране на съдържанието на файловете за признаци на злонамерени заплахи.

Malware Analysis

(AX series)

Осигуряват сигурна среда за тестване, характеризиране и документиране на напреднали злонамерени дейности.

Network Forensics

PX and IA

Платформата на FireEye Network Forensics (серия PX) и системата за анализ на изследванията (серия IA) сдвояват най-бързото решение за събиране и извличане на данни в мрежата с централизиран анализ и визуализация.

FireEye iSIGHT Threat Intelligence

Проактивно, ориентирано към бъдещето средство за квалифициране на заплахите, които могат да нарушат вашия бизнес въз основа на намеренията, инструментите и тактиката на нападателя.

Incident

response

Mandiant - компанията на FireEye, е посветена изцяло в провеждането на разследвания за злонамерени опити за проникване и инциденти, в над 30 държави.

Managed Defense

as a service

Услуга за управление,откриване и реагиране, която съчетава експертиза на кибернетичната сигурност, технология FireEye и несравними познания на атакуващите.

Red team assessments

Подобрете сигурноста си 

като преосмислят подхода си от гледна точка на нападателя - безмилостната тактика, която атакуващите могат да използват, за да получат достъп до критичните си активи.

Penetration testing

 Тестване на проникването от Mandiant Consulting ви помага да засилите сигурността си за тези активи, като идентифицирате уязвимости и неправилни конфигурации във вашите системи за сигурност.

Security Assessment

Предоставяне на специализирани препоръки за подобряване на сигурността, намаляване на риска и смекчаване на въздействието на инциденти със сигурността.

Response Readiness Assessment

 Сравнява функцията на реагиране на инциденти с водещите практики, за да определи какви способности са необходими и как най-добре да ги приложи.

Tabletop

Exercise

Оценява инструментите, процесите и опита, които вашата организация използва, за да отговори на кибератаките. Този процес осигурява обратна връзка за вашите изпълнителни стратегии и технически области на риска.

Industrial Control Systems (ICS) Healthcheck

Помага да се оцени кибернетичната сигурност, без операционният риск, свързан със софтуерни агенти, мрежово сканиране и други агресивни и инвазивни техники за оценка.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page