top of page

NETWRIX

NETWRIX CORPORATION е софтуерна компания, която предлага решения за одит на промените в критичните системи на ИТ инфраструктурата – цялостен одит на това кой, какво, къде и кога е променял в системата. Иновативните решения NETWRIX покриват широк спектър от платформи, устройства и приложения, използвани в индустриалните сектори. NETWRIX предлага първокласни одиторски решения и отлична поддръжка на потребителите на разумни цени.
Best Cyber Security Solutions for SysAdmin

ПОРТФОЛИО

Netwrix Auditor for Active Directory

 Предоставя информация за това какво се случва в активната директория и груповите правила. Проверка на промени в активната директория и вписвания, за да се намали рискът от злоупотреба с привилегии, да се докаже спазването на ИТ и да се рационализира отстраняването на проблеми.

Netwrix Auditor – Data Discovery & Classification

Предоставя информация за това какво се случва в активната директория и груповите правила. Проверка на промени в активната директория и вписвания, за да се намали рискът от злоупотреба с привилегии, да се докаже спазването на ИТ и да се рационализира отстраняването на проблеми.

Netwrix Auditor for Windows Server 

Осигурява пълна видимост на това, което се случва във вашата сървърна инфраструктура на Windows, като подобрява сигурността на тази система.

Netwrix Auditor for Windows File Servers

Улеснява управлението на достъпа до данни и по-доброто им управление, като осигурява пълна видимост в активността на файловете и поведението на потребителите във файловите сървъри на Windows.

Netwrix Auditor for Exchange 

Помага да откривате и разследвате подозрително поведение на потребителите, като например достъп до пощенски кутии на други потребители или повишаване на привилегиите. Неговите анализи ви позволяват да забелязвате вътрешни заплахи, така че да можете да гарантирате сигурността на вашите.

Netwrix Auditor for SQL Server

Предоставя полезна информация за всички критични промени и събития за влизане в Microsoft SQL Server. Провеждайте редовен одит на SQL Server, за да намалите риска от злоупотреба с привилегии, да докажете съответствие с ИТ и да осигурите висока достъпност на вашите бази данни.

Netwrix Auditor for Office 365

Осигурява анализи на сигурността, които ви позволяват бързо да откривате и разследвате инциденти, които застрашават сигурността на вашето чувствително съдържание и потребителски пощенски кутии или бизнеса ви.

Netwrix Auditor for SharePoint

Осигурява пълна видимост при критични промени и достъп до данни. Приложението предоставя информация за сигурността, която ви помага да откривате подозрително поведение на потребителите и да разследвате инцидентите, преди те да доведат до изтичане на данни, повреди в съответствие или престой.

Netwrix Auditor for NetApp

Улеснява управлението на достъпа до данни, като осигурява пълна видимост в структурата на разрешенията, притежаването на данни и използването на данните, активността на файловете и поведението на потребителите във всички ваши NetApp филтри.

Netwrix Auditor for EMC

 Предоставя пълна видимост в структурата на разрешенията, притежаването и използването на данни, активността на файловете и поведението на потребителите в устройствата за съхранение на Dell EMC VNX, VNXe, Celerra и Isilon.

Netwrix Auditor for Azure AD

Получавайте действителни одитни данни за всички промени и влизания в Azure Active Directory. Netwrix Auditor за Azure AD ви позволява бързо да откривате и разследвате инциденти, които заплашват сигурността на вашия облак.

Netwrix Auditor for Oracle Database -

Помага да идентифицирате заплахите към структурираните ви данни и да защитите критичните си активи, като осигурите 360-градусова видимост в дейността във вашата база данни на Oracle.

Netwrix Auditor for VMware

Осигурява пълна видимост на промените във VMware vSphere и неговите компоненти, включително самостоятелни ESXi хостове. Извършвайте редовни одити на VMware, за да затвърдите сигурността, да докажете съответствие с ИТ и да оптимизирате операциите.

Netwrix Auditor for Network Devices

Следене на мрежовите устройства за промени в конфигурацията, сканиране на заплахи, хардуерни грешки, осигурява видимост както при успешен, така и при неуспешен опит за влизане в мрежови устройства или получаване на VPN достъп до мрежата.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page