top of page

ЛАПТОПИ И ТАБЛЕТИ

HP I LENOVO I FUJITSU

DELL

750px-Fujitsu-Logo.svg.png
delllogo.png
HP-Logo-New.png
Lenovo-Logo.jpg
Fujitsu

Fujitsu Lifebook

U93X series

U9310  U9310X U939 U939X

Fujitsu LIFEBOOK U93Х сериите са привлекателно тънъки и леки за бизнес професионалисти в движение. Осигурява корпоративна сигурност и мощна производителност, която осигурява най-доброто в класа потребителско изживяване. Най-лекият бизнес преносим компютър на пазара.

Fujitsu Lifebook

U7X10 series

U7510 U7410 U7310

Fujitsu LIFEBOOK U7X10 са тънъки, леки, ултрамобилни и ергономични. Базирани на най-съвременните технологии, като 10-то поколение процесор Intel® Core ™. Всичко това заедно с интелигентен дизайн ги правят преносими компютъри в съвременния модерен стил на работа.

Fujitsu Lifebook

U7X9 series

U749 U729

Управлявайте работния си ден  с първокласните лаптопи    Fujitsu LIFEBOOK U7X9, осигуряващи изключително удобство, максимална производителност, пълен набор от интерфейси и отлични функции за сигурност като PlamSecure® или сензор за пръстов

Fujitsu Lifebook

E5X10 series

E5510 E5410

Серията на Fujitsu LIFEBOOK E5X10 е специално проектиран за офис служители, нуждаещи се от от мощен и  оборудван ноутбук. Благодарение на 10-то поколение процесор Intel® Core ™ можете да работите ефективно, където и да сте.     С усъвършенстваните функции за сигурност като PalmSecure ™ вие защитавате вашите бизнес данни срещу неоторизиран достъп.

Fujitsu Lifebook

E5X10 series

E559 E549

Отново проектирани за офис нужди серията на Fujitsu LIFEBOOK E5X9 са с мощна изчислителна възможност и пълен набор от интерфейси, както и споделената концепция за репликатор на портове със семейството LIFEBOOK U7 можете да работите ефективно, където и да се намирате.

Fujitsu Lifebook

E4X9 series

E459 E449

Надеждна мобилност, лекота на използване и модерен външен вид за ежедневните бизнес нуждиFujitsu LIFEBOOK E4X9 предлага справедливо съотношение цена-качество. Крайните опции за свързване като 4 G / LTE, интегриран сензор за пръстови отпечатъци и модерен нов дизайн ви помагат да работите ефективно, където и да се намирате.

FUJITSU Mobile Workstations CELSIUS Family

H780 H970 H980

Изпитайте истинската мощност на работната станция в движение. FUJITSU CELSIUS разширява границите със серия мощни мобилни работни станции. Докато творците и иноваторите работят върху все по-големи масиви от данни, тези машини няма да ги подведе, когато показва дизайни във виртуална реалност на събития или на сайта на клиента.

Fujitsu Lifebook

A3510 series

A3510 A359

Fujitsu LIFEBOOK A35X осигурява точния баланс на основните бизнес функции, предлагайки тънък и лек дизайн за ежедневни компютърни задачи у дома или в офиса. Неговият 15,6-инчов дисплей с HD и FHD и антирефлексно покритеие ви осигурява удобна работа на открито.

FUJITSU Tablet STYLISTIC Family

Q7310 Q739 Q5010 Q509 T939

Пълното портфолио от FUJITSU STYLISTIC таблети дава възможност на хората да реализират пълния си потенциал, по всяко време и навсякъде, на устройството, което идеално отговаря на ролята и изискванията на потребителя.

DELL XPS 13

Зашеметяващия 13.3 "дисплей от край до край в компактно тяло, което го прави най-компактеният 13 "лаптоп на планетата. Това не е просто магия, а интелигентен дизайн.

Dell XPS 15

С широка гама от конфигурации, XPS 15 е подходящ за всякакъв тип хора, от студент в колеж до професионален видео редактор, докато тънкият му дизайн пребопрва много от по-обемните му конкуренти.

DELL XPS 2in1

XPS 2 в 1 са прецизно изработени с първокласни материали и разполагат с ярки дисплеи за най-добро визуално изживяване. XPS предлага производителността, която изисквате в дизайна, за когото жадувате.

Dell

DELL Latitude

Насладете се на изключителната мобилна производителност, надеждност и използваемост на лаптопите и ултрабуците на Dell Latitude, създадени точно за да удовлетворят вашите бизнес нужди.

HP

HP ZBook

Лаптоп с функционалности на работна станция с висока производителност и графики, сертифициран за върхови постижения на ниска цена.

HP EliteBook

Проектиран за модерния мобилен професионалист. Предлага сигурност и мощност и контрол на функциите за сътрудничество.

HP ProBook

Пълнофункционален, тънък и лек. Останете продуктивни в офиса и в движение.

Стилен дизайн и

дълъг живот на

батерията.

HP Оmen

Със своя мощен хардуер и агресивен дизайн лаптопът OMEN се отнася сериозно към мобилната производителност, като Ви позволява да покорявате всяко предизвикателство в игрите, където и да сте.

Lenovo ThinkPad

X series

Първокласното изживяване и издръжливата батерия - най-доброто решение за бизнеса. Функциите за сигурност гарантират, че това е правилният избор за всеки професионалист.

Lenovo ThinkPad

L series

Тази серия предлага производителност на ниска цена.

Отличава се с

легендарната си надеждност, клавиатура и средства за защита. 

Lenovo ThinkPad

E series

Съвършен стил със завладяващата визия и функции, предоставени от тези бизнес лаптопи за вашия малък бизнес. Изработени за сигурност и производителност.

Lenovo

Lenovo ThinkPad

T series

Тези първокласни лаптопи работят безотказно навсякъде и при всякакви условия.  С върхова производителност, внушителен живот на батерията, бързи USB –C  Thunderbolt® портове и мощен процесор.

Lenovo Legion

Y series

Със стилния си и изящен външен вид, събрал в себе си огромна мощ, всеки лаптоп Legion е направен,

за да отговори на разнообразните нужди.

С него носиш сериозния гейминг с теб

навсякъде. 

Lenovo ThinkPad

13

Решение за студентите и работещите хора, със съвършен баланс между мобилност и продуктивност. Преминал 12 военни теста за издръжливост, той може да работи при всякакви условия. Лек и с издръжлива батерия.

Lenovo ThinkPad

500 series

Мощни мултимедийни лаптопи, съчетаващи впечатляващ звук и изображения с компютърните възможности на работна станция. Вашите преносими мултимедийни и геймърски спътници.

Lenovo IdeaPad

500s series

Ще се изненадате от мощността на процесора, събрана в тeзи стилни и елегантни лаптопи. Първокласна мултимедия, опция за четец на пръстови отпечатъци и дълъг живот на батерията.

Lenovo IdeaCenter

All-in-one

Kомпактен и елегантен, с Multitouch дисплей и с подобрена мощност на процесора. Външна видеокарта и завладяващ стерео звук, което го прави идеалното решение за забавление.

Lenovo ThinkPad

C series

Майсторство, облечено в първокачествен алуминий. Богато меню. Ултратънък и ултралек. 2-в-1 за едно още по-добро потребителско преживяване. 

Lenovo IdeaPad

100 series

Непринуденост и лекота с лаптопите на Lenovo Ideapad  серия 100, които са създадени за висока производителност на достъпна цена.

Lenovo IdeaPad

300 series

Създадени за продуктивност в движение, серия IdeaPad 300 могат да се конфигурират, за да отговарят на вашите потребности и бюджет.

Lenovo V series

All-in-one

Със своя безрамков, изчистен и стилен дизайн Lenovo V510z е моделът AIO, с който фокусът ви остава върху работата. Мощна производителност с най-новата Intel®. Lenovo V AIO работи за вас.

Lenovo Yoga Book

C930

 Производителност  с впечатляваща мощност. Динамичният E Ink екран се справя с всяка задача, която трябва да изпълните, в комбинация с ярък QHD екран. Добавете маратонския живот на батерията.

Таблети

Lenovo

Таблетите на Lenovo се предлагат както с Android така и с Widnows с елегантен мултитъч диспей. Благодарение на тях ще получите ново мултимедийно изживяване и безпроблемен мултитаскинг.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page