top of page

F-Secure

За три десетилетия F-Secure стимулира иновациите в Cyber Security Solutions..

С ненадминат опит в защитата на крайните точки, както и при откриване и реагиране, F-Secure защитава предприятията и потребителите срещу всичко - от напреднали кибератаки и нарушения на данните до широко разпространени ransomware атаки

ПОРТФОЛИО

F-Secure Protection Service for Business 

Изчерпателен пакет за защита на крайни точки на пазара. Проектиран за решаване на предизвикателства, свързани със сигурността на бизнеса, без значителна поддръжка или управление.

F-Secure

Business

Suite

Непрекъсната защита за всяка организация, като комбинира най-доброто от натрупания опит, съвременните технологии и модерните, съвременни функции с пълен контрол на място. Това е пълен пакет за защита, предназначен да покрие взискателните нужди на бизнеса.

F-Secure Cloud Protection for Salesforce

Допълва и укрепва местните възможности за сигурност на Salesforce, като потиска риска, свързан с файловете и URL адресите, качени от потребителите.

F-Secure ThreatShield

Решение за сигурност и защита на електронната поща и уеб трафик, с вградена технология за мрежово сърфиране. Създадена специално за защита срещу спам, ransomware, фишинг и напреднали насочени атаки.

F-Secure Internet Gatekeeper

Oсигурява мощна защита в реално време от злонамерен софтуер и друго вредно съдържание в имейли, файлове и URL адреси. Гарантира, че зловредният софтуер не може да влезе или да напусне корпоративната мрежа.

F-Secure Messaging Security Gateway

 Oсигурява пълна защита за входяща и изходяща електронна поща. Блокира нежелани и вредни съобщения и елиминира възможността от изтичане на данни.

Сканиране с

F-Secure

Radar

Позволява да се идентифицират и управляват както вътрешни, така и външни заплахи, да се докладват рискове и да се отговари на настоящите и бъдещите регулации (като например спазването на PCI и GDPR). 

F-Secure Software Updater

Сканира компютрите за липсващи актуализации на софтуера и поддържа актуалните приложения на Windows и на трети страни и се обновява от уязвимости. Предлага автоматично разгръщане и възможност за изключване и ръчно разгръщане.

F-Secure Rapid Detection & Response

Еndpoint detection & response (EDR) решение, което следи за потенциални пробиви в сигурността и работи абсолютно независимо от наличното endpoint protection решение.

F-Secure Rapid Detection & Response Service

 Услугата за бързо откриване и реагиране F-Secure ви дава малък брой филтрирани и точни откривания, които ви позволяват да реагирате на реални заплахи с насоки от нашите експерти.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page