top of page

NAKIVO

ПОРТФОЛИО

VMware

Backup

Елиминира необходимостта от проследяване на всяка промяна в инфраструктурата.  Може редовно да сканира цялата инфраструктура и автоматично да добавя нови виртуални машини, които съответстват на правилата към съответните задачи за архивиране на VMware.

Hyper-V

Backup

Предлага разнообразни опции за възстановяване. Обхваща широк набор от вградени функции, които работят зад кулисите, за да намалят времето за архивиране, да спестят място за съхранение, да гарантират възстановяването на данни.

AWS EC2 Backup

Всички файлове, обекти на приложенията или дори цели копия на AWS могат да бъдат възстановени от дублирано архивиране, като се гарантира, че критичната за бизнеса ви информация остава достъпна. 

Backup to Cloud

 

Съхраняването на резервните копия на ВМ в облака ги запазва безопасно, дори ако локалната инфраструктура стане недостъпна. Независимо дали сайт е засегнат от вандализъм, рансъмуер, наводнение или пожар, резервните копия на VMware, Hyper-V и EC2 са далеч от опасността.

VMware Replication

Репликацията създава и поддържа идентично копие на VM източник на целеви хост ESXi. Репликите на VM остават в състояние на изключване и не консумират никакви ресурси.  Ако VM е повреденa, може лесно да се върне репликата на VM обратно към предишно състояние от vCenter или ESXi сървър.

Hyper-V Replication

Репликацията може да създава и поддържа точни копия на изходни Hyper-V VM на целевия хост. Репликите са редовни виртуални машини, които не изискват никакви ресурси.

 

 

 

 

AWS EC2 Replication

Позволява да се създават и поддържат точни копия (реплики) на оригинални EC2 инстанции и да се премине към копията почти мигновено.

Site

Recovery

Възстановяването на сайтове е създадено с максимална гъвкавост и удобство. Това е гъвкава функция, подходяща за множество цели, включително възстановяване след бедствие, избягване на бедствия, планирана миграция и др.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page