top of page

BITDEFENDER

BITDEFENDER са решения, които предоставят отлична сигурност за
крайни потребители и за бизнес среди от всякакъв клас, отличени с
множество награди за високата си производителност и успеваемост в
справянето с всевъзможни заплахи. Екипът на Lirex High Tech може да ви помогне  с правилният избор на Cyber Security Solutions, като GravityZone, Full-Disk Encryption и други.

 

Портофолиото на BITDEFENDER е изпълнено с разнообразни решения за антивирусна защита, защита от спам, уеб-базирана защита, криптиране, сигурност при online транзакциите и много други, обхващащи множество вектори от инфраструктурата.

ПОРТФОЛИО

GravityZone Business Security

Лесен за инсталиране, управление или наблюдение на сигурността дистанционно за всички компютри от една уеб-конзола. Включва сървър и десктоп защита, разширена производителност, откриване на заплахи и уеб филтриране

GravityZone Advanced Business Security

Предлага цялостна защита за физически и виртуални десктопи, сървъри и мобилни устройства, както защита и антиспам за пощенски кутии на Exchange - всички те се управляват от една конзола.

GravityZone Elite

Security

Защита срещу сложни кибернетични заплахи.

GravityZone Elite осигурява слоеста архитектура от следващо поколение, която осигурява превенция, откриване, отстраняване и видимост.

GravityZone Ultra

Security

Интегрира слоеве от следващо поколение за защита на крайни точки и лесна за използване EDR платформа. Предлага средства за предотвратяване, автоматизирано откриване, разследване и реагиране.

GravityZone Enterprise Security

Изграден от основата на виртуализацията и облака за предоставяне на услуги за бизнес сигурност на физически крайни точки, мобилни устройства, виртуални машини в частни, обществени облаци и пощенски сървъри на Exchange.

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI)

Новаторско решение, което открива подозрителни дейности, като работи директно със неструктурирани масиви от байтове памет - от което зловредният софтуер не може да се скрие.

Bitdefender Security for AWS

Решение за сигурност, проектирано за облачната инфраструктура на Amazon и интегрирано с Cloud Console от GravityZone. Bitdefender Security for AWS е създадена за виртуализация, предлага гъвкаво ценообразуване и мащаби към вашия размер и нужди.

Bitdefender Patch Management

Позволява на организациите да актуализират операционната система и приложенията в цялата база за инсталиране на Windows - работни станции, физически сървъри и виртуални сървъри.

Bitdefender Full-Disk Encryption

Управлява механизмите за шифроване, предоставени от Windows (BitLocker) и Mac (FileVault), като се възползва от оригиналното кодиране на устройства, за да осигури съвместимост и производителност. Няма да има допълнителен агент за разгръщане и няма сървър за управление на ключове, който да се инсталира.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page