top of page

ПРИНТЕРИ И СКЕНЕРИ

HP I BROTHER I XEROX

FUJITSU

Brother_Logo.png
epson-logo-0_edited.png
xerox.png
750px-Fujitsu-Logo.svg.png
HP-Logo-New.png

HP LaserJet Pro M102а series

Всичко е лесно и достъпно с HP LaserJet Pro и JetIntelligence тонер касети. Последователни, професионални документи с компактен лазерен принтер, проектиран за висока ефективност.

HP LaserJet Pro M102w series

сичко е лесно с достъпните HP LaserJet Pro заредени с JetIntelligence тонер касети. Създавайте последователни, професионални документи от разстояние с мобилното си устройство, пестите и енергия с компактен лазерен принтер, проектиран за ефективност. 

Multifunction

Printers

Осигурява интелигентна използваемост, която позволява на потребителите да работят по-бързо и по-ефективно, като използват интуитивни контроли, които отговарят на нуждите на бизнеса.

Print only Samsung Printers

Samsung s дава на малките и средни фирми необходимите инструменти, за да се конкурират на по-високо ниво - ефективност на разходите, професионално качество и висока скорост на печат.

Black and White Printers

Изработени от издръжливи материали. Здрав корпус. Бързина, надеждност и добра себестойност за дома и офиса Тази серия дава сигурност, за да се концентрираш върху важното в бизнеса.

Color

Printers

Висококачествени устройства снабдени с най-новите технологии за печат. Предлага функции за спестяване на време и пари, спомагащи за по-голяма ефективност и производителност. 

Black and White Multifunctional Laser Printers

Без много усложнения, мултифункционалните монохромни лазерни устройства печатат в черно-бяло. С висок капацитет на входящата хартия и висока скорост на печат.

Color Multifunctional Printers

Разработени да бъдат бързи, надеждни и ефективни, мултифункционалните устройства са отличен избор за вашия дом или офис. Те пестят място и предлагат разнообразна функционалност като печат, сканиране, копиране и факс.

Мастилено-струйни устройства

Предлагаме широка гама от продукти с разнообразни характеристики, готови да отговорят на Вашите изисквания. С иновативна технология на печат, мастилено-струйните устройства предоставят изображения с високо качество и наситеност на цвета.

Цветни лазерни мултифункционални устройства 

Цветните лазерни мултифункционални устройства на Brother са разработени да предоставят ярки и наситени разпечатки за кратък период от време. Високите разделителна способност и скорост на печат са във крак с забързаното ежедневие в офисната среда.

Brother Sceners

Архивирайте, преглеждайте, редактирайте и споделяйте Вашите документи с широката гама документни скенери на Brother. За домашна употреба, малки или големи офиси.

HP
Brother
xerox

FUJITSU Image Scanner

 Fujitsu е утвърден лидер на пазара, включващ най-съвременни решения за сканиране в категориите скенери за работни групи, отдели и продуктово ниво.  Осигуряват скорост, качество на изображението и отлична обработка на хартията, както и лесна интеграция и съвместимост с приложенията за обработка на документи.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

fujitsu

Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Series

Намалете разходите за печат на фирмата си и влиянието върху околната среда с помощта на този надежден черно-бял мултифункционален принтер и увеличете производителността, като намалите нуждата от потребителска намеса.

Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF Series

 Най-ново A4 RIPS мултифункционално устройство предоставя бързи скорости на печат, сканиране и копиране с по-компактен размер, ниска обща цена на притежание и слабо влияние върху околната среда.

Epson WorkForce Pro WF-C878RDWF Series

Мултифункционален мастиленоструен RIPS принтер за бизнес приложения. Намалете времето на престой, спестете разходи и подобрете устойчивостта с този изключително надежден мултифункционален мастиленоструен принтер за бизнес приложения.

Epson WorkForce Pro WF-C879RDTWF Series

Мултифункционален мастиленоструен RIPS принтер за бизнес приложения. Отпечатва до 86 000 черно-бели и 50 000 цветни страници без прекъсване, благодарение на пакетите с мастило с изключително висока производителност

Epson
bottom of page