top of page

ПРОЕКТОРИ

l730u_w_std_01.jpg
meeting-solutions_hero.jpg

РЕШЕНИЯ ЗА СЪБРАНИЯ НА EPSON

Определяне на стандарта за модерни бизнес среди

epson-logo-0_edited.png

Направени за работа в екип – решения за динамично представяне, които насърчават сътрудничеството

Направете събранията наистина колективно преживяване с тези интуитивни, интерактивни решения за изобразяване в заседателни зали, които комбинират ползите от флипчарт дъски, бели дъски и конвенционални екрани. Те Ви дават възможност да представяте Full HD съдържание на мащабируем екран до 100" и обхващат стратегии за Обединени комуникации и BYOD, за да насърчат истинска работа в екип, както и да подобрят методите на дистанционна работа, за да осигурите свободата и гъвкавостта, необходими във Вашия бизнес.

Съберете заедно хора, места и информация

intro.jpg

Решенията за събрания на Epson дават на всеки силата да създава връзки, да споделя информация и да се включва в събрания бързо и лесно. Начинът, по който си взаимодействаме в работата, се променя, а ние възприемаме нови технологии, за да дадем на всички лесен достъп до събрания или лично, или от отдалечени места по мрежата, и да ги включим в информативни и мотивиращи интерактивни дискусии в реално време. Участниците могат да анотират съдържание благодарение на съвместимостта с управление с пръст и двойна показалка, докато споделянето на съдържание и дори на екран от смартфони, таблети и лаптопи е лесно.

Tворчество и новаторство

Служителите посочват неефективните събрания като единствената най-сериозна причина за загуба на време.
Заседанията с интерактивна бяла дъска водят до:
 
50% по-голямо преобразуване на потенциални продажби в реални

15% по-кратки средни цикли на продажби
 

Tворчество и новаторство

92% от главните директори по ЧР поставят споделянето на знания като техен приоритет за следващите три до пет години.

80% от бизнесите в ЕС заявяват, че новата технология подпомага по-доброто сътрудничество.

62% от бизнесите заявяват, че подобреното сътрудничество между служителите е най-успешната мотивация за Обединени комуникации.

Споделяйте информация

Бизнесите, които дават избор на своите служители за начина им на работа, растат четири пъти по-бързо.

75% от бизнесите в ЕС са съгласни, че новата технология подпомага интерактивната работа.

teaser_display_size_matters_tablet.jpg

Добавяне на сътрудничество и свързаност към местата за събрания

Предефинирайте корпоративните презентации с проектори, които предоставят перфектни изображения на голям екран и улесняват предаването на Вашето съобщение на всяко място за събрание, управителен съвет или зала. За разлика от плоските екрани, нашите проектори предоставят мащабируем размер на изображението и показват всеки детайл в ярки, цветни подробности, независимо къде правите презентацията.

collaborating_meeting_01.jpg
collaborating_meeting_02.jpg
collaborating_meeting_03.jpg
collaborating_meeting_04.jpg

Уверете се, че цялото съдържание може да бъде прочетено ясно

По-големите размери на показване и високата резолюция позволяват на всеки да види какво им се представя, насърчавайки повече участие и сътрудничество.

Добавете функционалност на бялата дъска

Свържете Вашата бяла дъска чрез HDMI и прожектирайте изображението на голям втори екран. Разглеждайте съдържание и анотирайте директно от до 15 лаптопа или таблета чрез уеб браузър и след това запазете, изпратете или разпечатайте. Функционалността Бяла дъска може да се поддържа също и сигурна чрез защитен с парола достъп.

Подобрете комуникацията

Превърнете събранията в оживени дискусии чрез интерактивност с двойна показалка на екрана или управление с пръст16 на целия екран и прожектиране върху почти всяка плоска повърхност, включително плот на маса. Обсъждайте и разработвайте идеи, след това запазвайте и разпечатвайте резултатите или изпращайте по имейл документи директно към контакти в MS Outlook с поддръжка на Олекотен протокол за достъп до директории (LDAP).

collaborating_meeting_06.jpg
collaborating_meeting_05.jpg

Технология с олекотена поддръжка

Сведете Вашите експлоатационни разходи до минимум и се наслаждавайте на спокойствие с доказаната издръжливост и надеждност на Epson, гаранцията CoverPlus365 и по-дългия цикъл на поддръжка на лампата и въздушния филтър.

EB-1470Ui е нашият първи бизнес проектор с лазерен светлинен източник. Лазерната технология предоставя 20 000 часа прожектиране без поддръжка. В сравнение с проекторите, използващи традиционни UHP лампи, разходите за експлоатация и поддръжка са драматично намалени, без време на престой, необходимо за смяна на лампите.

Безжична свързаност за поточно видео и споделяне

С приоритет върху продуктивността, сътрудничеството и интегрирането на устройства, безжичната свързаност позволява споделяне на бяла дъска и друго съдържание и отдалечено анотиране от смартфони, таблети и лаптопи. Споделяйте съдържание без усилия чрез дублиране на екрана.

Интерактивен начален екран

Настройте Ваши преки пътища за избор на източник чрез интерактивния начален екран без нужда от дистанционно управление.

more_collaborative_01.jpg

Размерът на дисплея има значение

Показвайте всяка подробност с изображения до 500", които са ярки, без отблясъци, щадящи очите и ясно видими от всяка точка в помещението. За разлика от дисплеите с плосък панел, тук няма определен размер на екрана. Вместо да приближавате и да губите от съдържанието, можете просто да направите дисплея по-голям. Тези проектори също така са леки, компактни и преносими, което прави инсталирането лесно.

Свържете и презентирайте

Започнете презентацията веднага с проекторите Epson и елиминирайте фрустрацията и закъсненията, причинени от проблеми с разполагането и съвместимостта. Бързо и лесно е да свържете устройства, да споделите съдържание и да включите всеки, както на събранието, така и отдалечено през мрежата с пълна поддръжка на стратегиите Донесете си собствено устройство (Bring Your Own Device - BYOD) и Обединени комуникации (Unified Communications - UC).

more_collaborative_02.jpg
intro.jpg

Интерактивни решения

Решенията за събрания на Epson събират на едно място Вашите хора, места и информация, за да подобрят ефективността и интерактивността на Вашия бизнес. Местата за събрания еволюират, за да обхванат ползите от технологиите с просто, ефективно споделяне на информация и показване от почти всяко устройство и подобрена интерактивност, която превръща събранията в продуктивни разговори.

Истински цветове

Прожектирайте живи, пленителни изображения с резолюция до Full HD дори и в ярко осветени помещения с технологията Epson 3LCD. Оптичната система 3LCD в сърцето на всеки проектор Epson комбинира висока резолюция и високи коефициенти на контраст, което осигурява богати цветове и три пъти по-висока яркост от тази на DLP проекторите с 1 чип2. Накратко, с проекторите Epson можете да създавате стабилни и верни изображения, които завладяват и вдъхновяват публиката, независимо от темата.

more_collaborative_04.jpg

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page