top of page

СЪРВЪРИ И СТОРИДЖИ

HP I LENOVO I FUJITSU

HP-Logo-New.png
Lenovo-Logo.jpg
750px-Fujitsu-Logo.svg.png
HP

All-flash and Hybrid Storage

Отключете пълния потенциал на данните си с интелигентно съхранение, създадено за вашия хибриден облачен свят Използвайте AI за постигане на автономно управление на ИТ и интелигентни данни. Получете финансова гъвкавост и икономика на потреблението.

Data protection storage

Гъвкавост и мащабируемост. HPE интегрираната флаш памет и вградената защита на данните в облака ви позволява ефективно да използвате  гъвкавостта на облачното архивиране, като същевременно продължите да използвате локалната си инфраструктура.

File and object storage

Разнообразният и развиващ се неструктуриран пейзаж на данни изисква сигурни, съобразени и икономически решения за ефективно адресиране на изискванията за съхранение на NAS, файлове и съхранение на обекти.

Storage management and automation

Автоматизацията на инфраструктурата за данни позволява гъвкавостт, за да поддържате темпото, докато ИТ екосистемите бързо се разширяват и променят. HPE предлага мощни инструменти за автоматизиране, управление на съхранението,DevOps и виртуализация.

Storage solution for enterprise applications

Увеличете производителността,  и ефективността.Проектиран да оптимизира средата на Microsoft, SAP и Oracle, съхранява предлагането на прогнозни анализи, напълно мащабируеми Tier-1 услуги за данни и бърза защита на данните.

Storage for VM and containers

Виртуализирайте повече критични за бизнеса натоварвания и ще получите производителността, наличността и икономиите, с решенията за съхранение на данни на HPE за виртуални машини и контейнери. Получете флаш-базирана инфраструктура за данни, базирана на приложения.

HP Rac Servers

Rack оптимизирани сървъри, които модернизират вашия център за данни чрез осигуряване на производителност, гъвкавост и мащабируемост за основните бизнес-към-бизнес важни приложения.

HP Tower Servers

Tower сървърите са плътно интегрирани с изчислителна мощност, съхранение,

работа в мрежа и софтуер

за управление на облак С опростено внедряване, дистанционно

управление.

HP Blade Servers

Идеален за виртуализация, бази данни, бизнес обработка и други четири процесорни приложения, където прецизното настройване на пространството за данни, цената и производителността е от значение. 

MissionCritical Servers

Анализът в реално време, обработката на онлайн транзакции и приложенията за бази данни. Управлявайте тези високи натоварвания с гъвкавостта на платформата x86 и надеждността на критични за HPE сървъри

Server

Option

Високоефективни,

надеждни и сигурни

опции за сървъри на HPE, които ефективно ускоряват обхвата на приложенията

и данните във вашата хибридна

инфраструктура.

Storage

Networking

Модернизирайте вашата мрежа за съхранение с широк избор от надеждни продукти на HPE StoreFabric, фокусирани върху производителността, автоматизацията на SAN и решенията за устойчивост.

All-flash and Hybrid Storage

Отключете пълния потенциал на данните си с интелигентно съхранение, създадено за вашия хибриден облачен свят Използвайте AI за постигане на автономно управление на ИТ и интелигентни данни. Получете финансова гъвкавост и икономика на потреблението.

Автоматизацията на инфраструктурата за данни позволява гъвкавост, за да поддържате темпото, докато ИТ екосистемите бързо се променят. HPE  инструменти за управление на съхранението, DevOps и виртуализация.

Data protection storage

Гъвкавост и мащабируемост. HPE интегрираната флаш памет и вградената защита на данните в облака ви позволява ефективно да използвате  гъвкавостта на облачното архивиране, като същевременно продължите да използвате локалната си инфраструктура.

Увеличете производителността,  и ефективността. Microsoft, SAP и Oracle, съхранява предлагането на прогнозни анализи, напълно мащабируеми

Tier-1 услуги за данни и бърза защита.

File and object storage

Разнообразният и

развиващ се

неструктуриран пейзаж на данни изисква сигурни, съобразени и икономически решения за ефективно адресиране на изискванията за съхранение на NAS, файлове и съхранение на обекти.

Виртуализирайте критични за бизнеса натоварвания и ще получите производителността, наличността и икономиите,

с решенията за съхранение

на данни на HPE за

виртуални машини и контейнери. 

Starage management and automation

Storage solution for enterprise application

Storage for VM

and containers

Rac Servers

От растящите малки предприятия до натовареността на бизнеса, сървърите на Lenovo предлагат несравнима стойност, гъвкавост и ефективност, за да отговорят на критичните изисквания.

Mission Critical

Получавате най-доброто ниво на надеждност и uptime с изпълнение за работните натоварвания, които управляват вашето предприятие.

Tower Servers

Осигуряват изключителна производителност и гъвкави конфигурации за съхранение в малки размери за малките и средни фирми до големи институции. Доставени в пакет, оптимизиран за офис среда.

High Denisty

Системите с висока плътност на Lenovo осигуряват масивна изчислителна мощ в минимално пространство, за да се справят с натоварването.

Flex System Blades

Flex System е доказан блейд от второ поколение на Lenovo, който ефективно управлява вашите инфраструктурни приложения с до 80% по-голяма плътност от стандартните сървърни внедрявания.

Server Option

Оптимизиране на център за данни на приложения и натоварвания с широк набор от опции, предназначени за Lenovo сървърни платформи.

Lenovo

Storage-Area Network

Лесно за използване, достъпно за съхранение в мрежата (SAN) съхранение с разширени възможности за интегриране в съществуващата ви инфраструктура или стартиране на нова.

Direct-Attached Storage

JBOD('just a bunch of disks) и разширяващите устройства осигуряват гъвкаво, икономично съхранение с голям капацитет. Идеален за ограничени в пространства и клиенти, чувствителни към разходите

Tape

Storage

Eдин от най-енергийно ефективни, сигурни и преносими дългосрочни решения за съхранение на данни. Lenovo предлага богат избор от които отговарят на вашите нужди.

Fujitsu Rack Servers PRIMERGY

Въз основа на стандартните архитектури в индустрията, PRIMERGY Rack Servers са най-добрият отговор на това предизвикателство. Помага на организациите да подобрят оперативната ефективност.

Fujitsu Tower Servers PRIMERGY

PRIMERGY TX TOWER SERVERS осигуряват на SMEs и клоновете перфектната комбинация от рекордно високи показатели, изключителна енергийна ефективност, солидна надеждност и защита на инвестициите.

FUJITSU Server PRIMEQUEST

Fujitsu PRIMEQUEST и Intel® Xeon® Processor Scalable съчетават ефективността на x86-архитектура с нивата на надеждност, съпоставящи се с UNIX / мейнфрейм архитектурата. Това го прави идеален за обработка на големи данни.

Fujitsu SPARC Servers

Сървърите Fujitsu SPARC повишават ефективността и производителността на критично важни приложения и бази данни, това ги прави отлично решение за ИТ организации, изправени пред бърз растеж, докато бюджетите им остават ограничени. 

 Fujitsu BS2000 Mainframes

Мейнфреймът BS2000 е нещо повече от сървър: това е пълна и автономна ИТ инфраструктура за вашите приложения, осигуряваща всичко за вашия център за данни - всичко това се задвижва от / 390 технология за обработка и семейство процесори Intel® Xeon®

Fujitsu ETERNUS Storage All-Flash Arrays

Най-бързите сървъри и мрежови връзки в света не са от голяма помощ, ако системите за съхранение не могат да четат или записват данни с бързи темпове. Решение има - Fujitsu Storage All-Flash

Fujitsu ETERNUS Hybrid Storage Systems

Актуалните запаси от данни, критични за бизнеса, формират гръбнака на всяко едно предприятие. Решенията за онлайн съхранение от Fujitsu защитават тези данни от загуба и ги съхраняват по най-рентабилен начин.

Fujitsu Hyperscale

Storage / Ceph 

Архитектурата се основава на корпоративната платформа на Ceph с отворен код и позволява да се добавят, обменят и надграждат отделни възли за съхранение.

Fujitsu Tape Storage

FUJITSU Storage ETERNUS LT сигуряват надеждно и високо автоматизирано архивиране на базата на доказана лентова технология, съчетана с водещ софтуер за архивиране на пазара.

ETERNUS Data

Protection Appliances

ETERNUS CS дава възможност за консолидиране на устройства за съхранение за защита на данните, като по този начин се опростява администрирането на вашата компания, спестявате енергия и намалявате общите разходи за съхранение.

Fujitsu Storage Virtualization

Перфектното решение за виртуализация на съхранение, използващо FalconStor NSS + PRIMERGY + ETERNUS DX ви помага да намалите разходите за управление, минимум прекъсванията на системата, защита на данните в среда на облачна услуга.

Fujitsu Storage

softwares

Fujitsu предлага обширно портфолио от софтуерни продукти за съхранение, оптимално интегрирани и тествани с цялото сипортфолио от устройства и решения, за да се използва ефективно вашата база за съхранение.

Fujitsu

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page