top of page

МРЕЖОВО

ОБОРУДВАНЕ

HP I LENOVO

Switches

Планирането на мрежовата инфраструктура около потенциалните бъдещи нужди на вашия бизнес може да бъде предизвикателство, дори за някой с опит в тази област. 

Access point and controllers

Осигурете бърза, надеждна Wi-Fi производителност, повишете ефективността на мрежата и поддържате нарастващите изисквания за гъстота на мобилните устройства и IoT във вашата мрежа.

Network management systems

Aruba AirWave е единственото решение за управление на жични и безжични мулти-доставчици, проектирано с мисъл за мобилни устройства, потребители и приложения. 

untitled-1_1.png

Network security

Мобилността, облакът и IoT размиват линиите на периметъра на мрежата, въвеждайки нови уязвимости в сигурността. Защитата на вашето цифрово работно място и получаването на видимост и контрол за активно реагиране при атаки е от решаващо значение за сигурността на вашия бизнес.

Ethernet Rackswitch (ToR)

Разширяване на бизнеса с мрежови комутатори на Lenovo, които са построени за модерни центрове за данни

Ethernet Switches for Flex (Embedded)

Мащаб и гъвкаво позициониране на динамичната конфигурация на активните портове, предлагащи съвместимост със съществуващи мрежи.

Network software

Софтуерът за мрежова комуникация осигурява интелигентност, оперативна съвместимост и лекота на използване в мрежата от центрове за данни. Софтуерът на Lenovo гарантира, че вашата мрежа от центрове за данни работи по-интелигентно, по-бързо, по-лесно и по-сигурно.

Juniper Products from Lenovo

 Разширете мрежата на Lenovo с Juniper

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

Lenovo-Logo.jpg
lenovo
HPE
Juniper-Networks-Inc.-logo.jpg
bottom of page