top of page

ESET

ESET е словашка компания за Cyber Security Solutions, която предлага антивирусни и защитни стени като ESET NOD32. ESET е със седалище в Братислава, Словакия, и беше удостоен с признанието на най-успешната словашка компания през 2008, 2009 и 2010 г. и играе значителна роля за цялостната кибер защита

ПОРТФОЛИО

ESET

NOD32

Antivirus

Защитава от хакери, криптовируси и зловредни кодове, без да хаби твоето време и системни ресурси

ESET

Internet Security

Промоциите в любимите ти онлайн магазини те очакват. Възползвай се от тях без притеснения за сигурността на данните ти с нашия специално защитен браузър за онлайн пазаруване, плащания и банкиране.

ESET Multi-Device Security Pack

 Сигурността, от която се нуждаете, събрана в един пакет за защита на общо 6 устройства - 3 компютъра и 3 мобилни устройства с Android.

ESET Smart Security Premium

Защитаваме твоите спомени, данни и тайни. С мощното криптиране на файлове, папки и паметта на преносими устройства, USB флашки и харддискове, данните ти са сигурно защитени при кражба или загуба.

ESET Mobile Security

Пълна защита за вашия смартфон или таблет с Android, включваща Защита срещу кражба

ESET Cyber Security

Бърза, мощна и ефективна антивирусна защита за вашия Mac

ESET Cyber Security Pro

Перфектен баланс от доказано ефективна антивирусна технология, надградена със защитна стена и родителски контрол

ESET Endpoint Security

 Многопластовата система за защита на работни станции, която идва в перфектно съотношение между максимална ефективност и минимален товар върху защитените системи.

ESET

Endpoint Antivirus

Усъвършенстваните, прикриващи се злонамерени кодове не могат да заблудят доказано ефективната технология ESET NOD32. Доверете се нейното точно засичане на заплахи, с минимално количество фалшиви позитивни резултати и без разхищаване на системни ресурси.

ESET

Mail

Security

Предпазва една от най-силно уязвимите точки на компанията ви - електронната поща. Нашето решение използва усъвършенствана технология за анализ, която проверява не само съдържанието, но и хедъра (служебната информация) на всеки мейл.

ESET File Security за Microsoft Windows Server

Осигурява усъвършенствана сигурност за корпоративната информация при преминаването й през сървъри, облачни решения за съхранение, като One Drive, и мулти-функционални сървъри.

ESET Endpoint Encryption powered by DESlock

Решението предпазва информацията, съхранявана в лаптопи, USB флашки и харддискове, с пълно или частично дисково криптиране, и Ви позволява да я заключите или заличите напълно от разстояние.  Добавяте и още едно ниво на защита на коресподенцията си с криптиране на мейли.

Safetica Data Loss Prevention

Достъпно и лесно за използване решение за превенция от източване на данни (DLP, което изпълнява одити на сигурността, не позволява излизането на чувствителни данни от рамките на компанията и Ви дава поглед върху случващото се в организацията. 

ESET Secure Authentication

Лесен, но ефективен начин за използване на двуфакторна автентикация за бизнеси от всякакъв размер. За мобилни устройства, които използват iOS, Android, и Windows 10 Mobile операционни системи.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page