top of page

SOLARWINDS

SOLARWINDS имат мисията да предоставят решения, предназначени за справянето с проблеми в управлението на ИТ средите. Продуктите на SOLARWINDS обхващат управление на производителността и процесите на мрежата, базите данни и на системите, SIEM решения за сигурност, наблюдение на процесите в облака и инструменти за подобряване работата на екипите за ИТ поддръжка на средите.


Стратегията на SOLARWINDS е да изградят решения от най-високо ниво на сигурност и функционалности, но с възможно най-опростено управление и имплементация.
 

ПОРТФОЛИО

Networks Performance Monitor (NPM)

Мощен и достъпен софтуер за мониторинг на мрежата, който позволява бързо да се откриват, диагностицират и разрешават проблеми с работата на мрежата и прекъсванията.

Network Configuration Manager

Спестява време и подобрява надеждността и сигурността на мрежата, като управлява конфигурации, промени и съответствия за рутери, комутатори и други мрежови устройства.

Log Manager

for Orion

Чрез събиране, анализиране и визуализиране в реално време се получава по-голяма видимост в производителността и наличността на ИТ инфраструктурата.

IP Address Manager

(IPAM)

Централизирано управление на IP адреси, което работи ръка за ръка с обединени DHCP и DNS администрация. Това означава, че екипите могат бързо да намерят достъпни адреси и лесно да ги конфигурират на DHCP и DNS системи.

User Device Tracker

(UDT)

Предоставя автоматизирано проследяване на потребителите и устройствата заедно с мощни възможности за управление на порта за комутация.

Пълен контрол върху потребителите и устройствата, които се свързва с мрежата.

NetFlow Traffic Analyzer

(NTA)

Улавя данни от непрекъснати потоци от мрежов трафик и  преобразува тези числа в лесни за интерпретиране графики и таблици, които определят точно как се използва корпоративната мрежа.

VoIP and Network Quality Manager (VNQM) 

Следи производителността на VoIP чрез анализиране на детайлните записи на обажданията генерирани от Cisco Unified Communications Manager и Avaya Aura Communication Manager.

Engineer’s Toolset

(ETS)

Следене и отстраняване на неизправности в мрежата с най-надеждните инструменти за управление на мрежата, монитор за време за реакция, монитор на интерфейс, монитор за процесори, монитор на паметта и TraceRoute.

Network Topology Mapper (NTM)

Aвтоматично открива вашата LAN или WAN и произвежда всеобхватни, лесни за разглеждане мрежови диаграми, които интегрират OSI Layer 2 и Layer 3 топологични данни..

Kiwi CatTools

Инструмент за мрежова автоматизация, който управлява конфигурациите на мрежови устройства като рутери, комутатори и защитни стени. Опростява администрирането на мрежата, сигнализирането на промените в конфигурацията и управлението на архивирането.

Kiwi Syslog Server 

Достъпен инструмент за управление на syslog за мрежови и системни инженери. Той получава syslog съобщения и SNMP капани от мрежови устройства и Linux / Unix хостове.

ipMonitor

 

Проектиран да доставя външна информация, видимост в съществените показатели за наличност и производителност за критичната ви ИТ среда. 

Server & Application Monitor

(SAM)

Следи приложения и тяхната поддържаща инфраструктура и посочва основната причина за проблема,  независимо дали те работят на място, в облака или в хибридна среда.

Virtualization Manager

Планиране на капацитета, мониторинг на производителността, контрол на разпространението на VM, наблюдение на производителността на VDI, управление на конфигурацията и отстраняване на предупреждения.

Storage Resource Monitor

(SRM) 

Дава дълбока видимост в производителността на масивите за съхранение на няколко доставчици и помага да се следи внимателно за проблеми със съхранението, които засягат производителността на приложенията.

Server Configuration Monitor

(SCM)

Инструмент, който е предназначен за проследяване на системни и приложни промени в системната среда. 

SolarWinds Backup

Модерна услуга за архивиране на виртуални и физически сървъри. Проектиран да намали разходите и сложността на архивирането, без да се жертва скоростта или надеждността.

Web Performance Monitor (WPM)

Тества потребителския опит за вътрешни и клиентски приложения. Бързо отстраняване на закъснението на уеб приложенията за включване на CSS, HTML, изображения, JavaScript и т.н.

Database Performance Analyzer (DPA)

Мониторинг, анализ, идентифициране и настройка на производителността на база данни и SQL заявки. 

Log & Event Manager

(SIEM) 

Съчетава управление на журнали, корелация, препращане, отчитане, мониторинг на целостта на файловете, наблюдение на активността на потребителя, откриване и предотвратяване на USB, интелигентност на заплахите и активен отговор във виртуално устройство.

Patch

Manager

Улеснява управлението на корекции от трети страни през десетки хиляди сървъри и работни станции.

Serv-U File Transfer Protocol (FTP)

Осигурява бърз, лесен и надежден трансфер на файлове за вашата организация. 

Database Performance Analyzer (DPA)

Мониторинг, анализ, идентифициране и настройка на производителността на база данни и SQL заявки. 

Web Help

Desk 

Уеб-базирана система за издаване на билети и софтуер за управление на ИТ активи.

Dameware Remote Support

Достъпен и лесен за използване софтуер за отдалечена поддръжка, който опростява и ускорява отдалечените задачи по ИТ администрация за ИТ администратори и техници по поддръжката.

Dameware Mini Remote Control 

Мощен софтуер за дистанционно управление и споделяне на работния плот, който позволява на ИТ професионалистите да имат отдалечен достъп до компютрите, лаптопите и сървърите на крайните потребители за отдалечено администриране и поддръжка.

Mobile

Admin 

 Позволява да се следи и да се отстраняват ИТ проблеми в движение,

от мобилни устройства

на iOS, Android и Blackberry.

AppOptics

Решение за управление на производителността на приложенията, базирано на софтуера като услуга. Проектиран да посрещне предизвикателствата, свързани с различни решения за мониторинг, 

Pingdom

Надежден индустриален стандарт за лесен и мощен уеб-производителен и цифров мониторинг.

Papertrail

Услуга за управление на дневници в облак, която обикновено се настройва само за няколко минути.

ГОВОРИ С ЕКСПЕРТ

Благодаря!

bottom of page